IT- en organisatieadvies

Natuurlijk zijn er grote (IT-)adviesorganisaties die u een goed advies kunnen geven. De omvang van die adviesorganisaties brengt voordelen met zich mee. Maar ook nadelen: ze zijn meestal niet zo flexibel, hebben vaak belang bij het implementeren van bepaalde oplossingen, beginnen het traject met een uitstekende senior consultant waarna een junior/medior het grootste deel van het werk overneemt, beginnen eenvoudig maar trekken de klant vaak langzaam een tijdrovend en geldverslindend traject in. En altijd zijn ze duur, meestal te duur, zeker voor het MKB.

Aan de andere kant zijn er vele kleine IT-organisaties die vooral specialist zijn op een bepaald gebied, vaak op het gebied van infrastructuur of website-ontwikkeling. Deze bedrijfjes werken met enthousiaste en kundige medewerkers, maar hebben in de regel als nadeel dat ze de gehele (bedrijfs)wereld door de bril van hun specialisme bekijken. En dat specialisme is meestal meer (IT-)technisch dan functioneel of bedrijfskundig. Het gevolg is vaak, dat de klant zich achteraf afvraagt of de baten wel opwegen tegen de (veelal hoge) kosten.

implan kan u een op maat gesneden advies aanbieden zonder bovengenoemde nadelen en zorgt ervoor dat u zich met een gerust hart kunt bezighouden met uw primaire taak: het aansturen van uw bedrijf.

  • implan verkoopt geen technische oplossingen en is volkomen onafhankelijk
  • Het enige dat voor ons van belang is, is dat u de IT en de organisatie krijgt die het beste passen bij uw bedrijfsdoelstellingen 
  • Persoonlijk, flexibel en betrokken
  • Van begin tot eind dezelfde IT- en organisatieadviseur
  • Met een eigen visie en aanpak op basis van 25 jaar ervaring
  • Pragmatisch en met gezond verstand, niet ingewikkelder en duurder dan nodig